Månad: augusti 2008 (sida 1 av 13)

Det här håller inte!

Jag kan inte gå till jobbet och hosta och snörvla så här, jag har ringt och sjukanmält mig. Kanske räcker det med en dag extra i lugn och ro, kanske inte, det märker jag imorgon. Men nu tänker jag lägga mig och sova.

Förresten var matchen rätt ok. Eftersom han sa så bra vad jag själv tycker, så citerar jag signaturen Lemieux på SvenskaFans.com’s Juventusforum:
"1-1, retfullt men en godkänd premiär. Vi var riktigt pressade i början av andra. Hade vi varit lite mer effektiva i första hade vi haft tre pinnar. Men sådan är fotboll. Ett världsklassnummer av Gilardino och dagen är förstörd. "

Ny match, nya tag – det är vad som gäller. Det var faktiskt säsongens första match, så det kan hända hur mycket som helst innan det är över.

Dag 7

Ja nu har dag 7 gått, jag har inte gjort mycket, men ändå är jag trött som fan. Måste vara förkylningen. Anyway, maten har varit sparsam idag också:
Frukost: te och yogurt med musli
Lunch: en banan och mera te
Middag: 3 kokta korvar med bröd och en sallad.

Och vatten, fast det behöver jag väl knappast nämna längre…

Barnen har kommit hem, och Fia tjatar om pengar och kläder och ar allmänt anti allt jag ber henne om, Robin pratar om allt han ska göra när han får "ny" dator…och nu ska jag vänligt men MYCKET bestämt säga åt dem att vara tysta, för nu, snart, om 1 minut, börjar årets första Juventus-match! Och då ska jag ha ro att se den utan vidare störningar! Hej hopp!!

Morgon (eller så) dag 7

Har i och för sig varit vaken en stund, men låg kvar i sängen nån timme. Eller om det kanske blev 2. Hostar och snörvlar, men kunde när jag vaknade faktist andas genom näsan. Har tagit dagens första dos hostmedicin, och nu ska jag gå upp och fixa frukost med varmt te med honung i.

Kom på att jag glömde skriva upp gårdagens mat, så här kommer det:
Frukost: 2 mackor med korv, 2 koppar te.
Lunch: en banan och 2 koppar kaffe.
Middag: Satay. Alltså kycklingspett med jordnötssås och ris. Och så hade Emma bakat blåbärspaj. Så jag tog en liiiiiten bit bara för att det var lördag…

Och så gick det ju åt en del vatten igår igen, ännu mer kanske eftersom jag åt thaimat, som ju är rätt salt.

Idag har jag ringt Telia och lagt till Canal +-paketet på digitalTV-abbonemanget. Det verkar vara enda chansen för mig att kunna se Juventus matcher den här omgången. Så jag får försaka nåt annat.

Dagen ska ägnas åt mera överföringar till laptopen, samt tvätt, dammsugning och disk. Det tar nog inte så lång tid. *optimist*

Men först dags för lite värme i form av varmt te, sockor och kofta.

Dag 6

Är lika förkyld idag som igår. Hostan skräller lika illa, och svider ännu mer i lingorna. Ingen fber ännu *peppar peppar* ochsnart hoppas jag bli frisk.

Har jobbat trots att jag mår apa. Som tur var lugnt på avdelningen. Trots lugnet lyckades vi pricka in 2 förlossningar: den första vid 15 den andra vid 20. Med andra ord hann jag knappt komma till jobbet innan mamma # 1 kom igång, och mamma #2 hann precis göra sitt innan jag skulle gå hem. Kul!

Nu ligger jag i sängen (härligt att kunna göra det MED datorn hehe) och ska strax sova, Har ägnat en timme åt att försöka överföra inställningar från gamla datorn till nya, men det vill sig inte riktigt med LAN och de inställningarna. Ska be barnens far kolla på det när han ändå kör hem dem på söndag.

Natti natti.

Dag 5

Idag har jag verkligen inte ätit mycket. Till frukost blev det en kopp te och alvedon, till lunch en banan, 2 mackor och en kopp kaffe och till middag blev det en banan och en drös med halstabletter. Och så vatten förstås!

Nä det enda roliga idag var väl att datorn äntligen kom! Så jag har suttit invirad i en filt i soffan sen 15-tiden och pillat med den. Inställningar och program är ju inte ordnat i en handvändning, precis. Tur man har en bra bok att läsa medan datorn jobbar.

Jag kollade på säsongspremiären av Dobidoo också. Märkligt att Pernilla Wahlgren alltid framstår som en fjortis. Annars var dt bra, som vanligt. jag gillar Kronèr 🙂 Just nu har jag zappat över till History channel. Det är en man där som utforskar katakomber och kloaker i Rom. Jag hänvisar till den lilla presentationstexten om mig själv, så fattar ni varför jag ser på det.

Förkylningen är kvar. Hostan känns lite bättre, men ingen idé att hoppa högt av glädje än. F¨år se hur jag mår imorgon när jag vaknar. Och apropå det, så ska jag borsta tänderna nu, så jag kan studsa i säng när programmet är skut!

Äldre inlägg

© 2018

Tema av Anders NorenUpp ↑