Månad: oktober 2008 (sida 1 av 13)

Tillägnas Kerstin

Efter att ha läst om dina 11 (!) biobesök för att se LOTR – Sagan om Konungens Återkomst, så måste du ju bara göra detta lilla test 😉

What Lord of the Rings character are you

Your Result: Legolas

You have sharp hearing and are very agile and able to run very fast.Kinda like my girlfriend.That is a compliment.Your ears are most likely pointy to.That is your lotr charry.

Frodo
Gandalf
Aragon
Gimli
Sauron
What Lord of the Rings character are you
Quiz Created on GoToQuiz

Men vafan

Mäklaren hade gått och jag var redo att studsa tillbaka i sängen. Då dunkar det till i övervåningen och kära grannen drar på stereon. Såklart. Jag slängde mig på telefonen, men hon svarade inte, istället fick jag ett sms innan jag ens hade lagt på. Det stod "kom på det". Bra det, tänkte jag.
Så gick jag och la mig och läste en liten stund innan jag slocknade igen. Vaknade igen nån timme senare av att någon använde trappan och ytterdörren för att göra sig hörda i bortre Asien. Somnade om, och samma visa igen ytterligare nån timme senare…när jag hade vaknat en gång i timmen eller så för femte gången så gav jag upp. Nu har jag ätit och ska väl snart duscha och bli klar för att åka iväg.
På tåget ska jag se onsdagens avsnitt av Grey’s, som jag fick tanka hem eftersom jag missade att spela in.

Hoppas det är en någorlunda bra natt, utan kaos och överbeläggningar och stress…

Testing testing

Hakar på den här som Kerstin och Emma också har på sina bloggar:

What Kind of Reader Are You?

Your Result: Dedicated Reader

You are always trying to find the time to get back to your book. You are convinced that the world would be a much better place if only everyone read more.

Obsessive-Compulsive Bookworm  
Literate Good Citizen  
Book Snob  
Fad Reader  
Non-Reader  
What Kind of Reader Are You?
Quiz Created on GoToQuiz

När ska jag få sova, egentligen?

Idag hade jag ställt klockan på halv nio. Dels för att komma upp någorlunda tidigt (JA det är tidigt för mig när jag inte måste gå upp vid den tiden!) så att jag skulle hinna städa innan mäklaren kommer, dels för att hinna bli trött igen innan jag ska sova innan nattpasset.
Men tror ni inte telefonen ringer 10 minuter i åtta? Det är Robins kompis Björn, som undrar om Robin vill sova över till imorgon.
Jahaja, det var ju bara att pallra sig upp och börja fixa till här hemma, äta frukost och så se till att Robin hade allt med sig när han åkte. Nu har jag gjort allt som jag tänkte göra, och dessutom hunnit dricka kaffe, så nu tänker jag kolla en film så får herr mäklaren och spekulanten traska runt bäst de vill här.

En utmaning är inget att spotta på

så nu antar jag utmaningen från Nina:

7 saker om mig själv

  1. Jag har flyttat 28 gånger på de 38 år jag har levt.
  2. Jag har inte körkort.
  3. Om jag fick välja vilket yrke som helst så skulle jag bli arkeolog.
  4. Jag är underligt fascinerad av tempelriddare, mumier och vampyrer. (Man kanske skulle skriva en bok haha)
  5. När jag går ut för att handla kläder åt mig själv slutar det oftast med att jag istället kommer hem med en kasse böcker.
  6. De som känner mig vet att jag egentligen är en blyg, osäker liten tjej.
  7. Jag har broskräck. (Som jag har lyckats bemästra någorlunda när det gäller broar jag MÅSTE ta mig över ofta. Men jag blundar alltid!)
Tyvärr så har alla jag känner som bloggar själva, eller som ens läser den här bloggen, redan antagit denna utmaning, så jag vet faktiskt inte vem jag ska utmana. Om någon skulle råka trilla in här och se detta, så utmanar jag just DIG. Lämna gärna en liten länk så att jag kan läsa ditt inlägg 😉
Äldre inlägg

© 2018

Tema av Anders NorenUpp ↑