Månad: november 2008 (sida 1 av 15)

Förresten…

…höll på att glömma…glad 1:a advent!

Godnattvisa till Nina

Fast Kerstin kan få vara med på ett hörn 😉

Sov gott 😉

Imorgon

har jag tre saker att göra. Förutom att jobba, då. Jag ska:

  • ringa telias internetsupport och få dem att hjälpa mig få igång router-skiten igen. (Fattar inte varför det ska krångla, när det funkade så bra innan?)
  • kolla upp distansutbildningar för Ma A & B samt Samhällskunskap. (Jag behöver det för att läsa vidare…)
  • lämna ut det som mina arbetskamrater beställt av Robin från jultidningsförlaget. (Eftersom jag ligger ute med pengarna så kan jag behöva få in lite…)
Ser fram emot ett fungerande internet med rätt hastighet, och att få ta igen de missade avsnitten av CSI, Gossip Girl och Grey’s som jag har missat de senaste 2 veckorna.

Grr

Ända sedan jag kopplade in trådlös router hemma har internet laggat supermycket. Idag köpte jag en kabel så att jag skulle kunna koppla in den vanliga routern igen. Tänkte att hellre får jag väl ha en massa kablar kors och tvärs i lägenheten och ha internet, än att ha trådlöst internet som inte funkar coh som jag betalar en massa pengar för varje månad.

Men funkar det trots att jag dragit kablar? Nähä då! Så imorgon efter jobbet blir det till att ringa supporten och sitta i kö i flera timmar. Precis det jag längtar efter när jag kommer hem efter en dag på jobbet…

Annars har dagen varit ok. Hur lugnt som helst på jobbet, som vanligt kom det en förlossning precis innan jag skulle gå hem, men allt gick fort och lätt och jag hann smita så att jag hann köpa ovan nämnda kabel innan jag satte mig på tåget.

Barnen ligger i sina sängar och jag ska bara kolla mailen innan det är dags för mig att krypa ner i min också. Tidig tur imorgon, och tåget väntar inte om man sover för länge…

Yesss!!!

ÄNTLIGEN någon som tycker som jag!

Äldre inlägg

© 2018

Tema av Anders NorenUpp ↑