Månad: december 2008 (sida 1 av 13)

Blondinbella

ska vara med i nya omgången av Let’s Dance, läste jag i Aftonbladet. Djisus, säger jag. Ska den människan ta sig in överallt nu? Räckte det inte med hennes lilla egna program på TV400? Jag kommer i alla fall inte att se den här omgången, det är lite synd eftersom jag kan tänka mig att se de andra deltagarna. Får väl hålla en tumme för att hon åker ut i första programmet istället, så kan jag se resten.

Annars har jag varit hemma idag. Skulle jobbat, men hade lite feber i morse, och det är ingen som tackar mig för att jag går dit och jobbar fast jag är sjuk. Så jag somnade om och sen mådde jag visserligen lite bättre men fortfarande lite för varm, så idag har jag inte gjort mycket.
Fast ändå…jag hjälpte Robin flytta om möblerna i hans rum så att han får plats med alla saker. Lagat lite mat, diskat, bäddat rent i sängarna…sånt där lätt som man inte blir så uttröttad av.

Nu ska jag snart lägga mig. Vi ska upp senast 9 imorgon för att hinna ordna till här hemma oh plocka ihop det vi ska ha med till mor och far.
Undrar om jag ska läsa new Moon ikväll? Igår kväll läste jag 2 kapitel innan jag var tvungen att sluta för att jag grät. Tragiskt att man gråter som en baby över en bok man läst flera gånger innan, men det är vad de böckerna gör med mig. Kanske är därför jag sover så illa och har såna konstiga drömmar?? Jaja…jag tänker inte sluta läsa dem för det!

Produktivitet

Tjahapp…ungarna ville inte vara hemma med sin lilla mamma…Fia stannar hos Victor så länge det bara går innan han och hans familj ska åka till fjällen, och Robin stannar en natt till hos Henrik.
Så jag har "roat" mig med att rensa avlopp och skura badrummet idag. Tvättat ett par omgångar med lakan och handdukar också. Dessemellan har det blivit en del plock, lägga saker på sina rätta platser och rensa bland papper och annat krafs.
Nu är jag färdig för idag, känner jag, så nu tänker jag belöna mig själv med en pizza.

May the force be with you

Efter att HP var slut på Kanal 5 zappade jag vidare för att kolla efter annat sevärt. Hittade Scream Awards 2008. Många bra, roliga och häftiga inslag där, men jag är så töntig så jag älskar att se när de delar ut priser "för lång och trogen tjänst" så att säga. Kan ni gissa vem som fick den i år? (Silvio du får inte gissa…det är för enkelt för dig…)

Folkligt, festligt och fullsatt

Festligt vete fan förresten, men i vilket fall som helst så har jag i dag varit runt på mellandagsrea. Jag lyckades få med mig Sylwia också, det var kul, vi umgås inte så mycket nuförtiden av diverse anledningar (mest pga olika arbetstider) så det var roligt att bara prata och fördriva tiden med lite shopping och lunch.

Jag hittade julklapp till mamma; två tröjor som passar till hennes nya väst, och lite kläder till Robin. Ville hitta något till Emma och Silvio också, för jag hade ju inget till dem på jul, och även nåt litet mera till Fia (eftersom jag nu köpte kläder åt Robin), men hittade inget. Jag var naturligtvis en tur in på Akademibokhandeln också, och fick med mig en hög pocketböcker därifrån;

Sen njöt vi av varsin smaskig kycklingsallad innan jag tog tåget hem igen.

Hemma blev det en vända till ICA och sen skulle Robin visa mig allt han fått i julkapp innan henrik kom och hämtade honom för en övernattning. Fia hade redan försvunnit iväg till Victor, så det var ju länge mina barn var hemma. (Fast jag vill ändå inte åka bort om de är hemma-men-inte-hemma),

Grannen ovanför, ni vet hon som älskar att spela högt, har fokl hemma ikväll. De spelar singstar. Jag blev i alla fall förvarnad. Men det gör inget, för eftersom jag är ensam hemma och inte ska jobba imorgon (=inte behöver lägga mig tidigt) så kan jag spela lika högt själv om jag vill, eller ha tv:n på högt.
Apropå tv så har jag sett i programtablån att det blir beslutsångest ikväll: TV3 visar "Pirates Of The Caribbean – Dead Man’s Chest" kl 20.00 och kanal 5 har "Harry Potter and The Goblet Of Fire" på menyn. Men när jag tänker efter så kan det ju bli en helkväll. Jag har ju redan sett båda, så det gör ju inget om jag missar första timmen av POTC, så kan jag se hela HP och sen slå över till den andra.

Nu ska jag först ta ur linserna och plocka i ordning här så jag får lite högre mysfaktor, sen ska jag äta reben och njuta av att vara alldles för mig själv!

Nä fan

Här kan jag inte sitta längre om jag ska iväg och shoppa imorgon!

Natti natti

Äldre inlägg

© 2018

Tema av Anders NorenUpp ↑