Månad: januari 2009 (sida 1 av 13)

Jag funderar

Jag hade ju tänkt lägga upp en Paint Shop Pro-sida här på bloggen, med lektioner i hur man använder PSP. Tyvärr verkade inte det funka, för varje gång jag teskörde den bloggen var det nåt knas, så jag la ner det projektet.
Nu funderar jag istället på att göra sk tutorials när jag ändå sitter och knåpar ihop mina tags. De skulle jag ju faktiskt kunna lägga här i den vanliga bloggen.

Aj som fan

När jag skulle gå ut och hämta posten idag var det så halt på trappan att jag for på baken nerför alla trappstegen och landade med högra handen rätt i marken. Det gjorde ont, kan jag meddela. Har fortfarande ont och är lite svullen i ringfingret på högerhand. Kul att man är så läskigt högerhänt, då!

Min kära granne, ni vet, hon har fått "i uppdrag" av hyresvärden att ta hand om skottning och gräsklippning och annat sånt som behövs, beroende på säsong. Förra gången jag påpekade att det var halt och att man kanske skulle slänga på lite tösalt eller eventuellt sand, så menade hon att det behövs minsann inte bara man går försiktigt i trappan. Jag skuttar ju inte direkt som en nyfödd kalv, men jag har ändå svårt att hålla balansen på isiga stentrappor.
Så idag brydde jag mig inte om att be henne, jag gick direkt på hyresvärden.

Och nu är det saltat.

Dessutom var han här och visade huset för en dansk (!) familj, och då hörde han first hand hur det låter när de spelar däruppe. Jag talade om för honom att det här är tyst mot vad det brukar vara. Familjen som tittade på huset hade en del frågor om lyhördheten också. Bra att de fick höra det på en gång, tycker jag, så att de vet dels hyr tunna väggar det är här, och dels hur hon spelar.
Nu är det nästan tyst, iaf. Hon frågade förut via sms hur jag jobbar i helgen. SÅ de kanske har tänkt spela högt som fan medan jag är på jobbet imorgon. Så länge de stänger av när jag kommer hem 22.35 bryr jag mig inte.

Som en äkta bokslukare

får jag ju självklart ett antal nyhetsbrev från diverse bokhandlare i min email. Idag kom det ett från Bokus. I det stod det:

Våren är fylld av spännande nyhetssläpp, som Elizabeth Georges nya deckare Stråk av rött om kommissarie Lynley, Jonas Gardells bok Om Jesus och så förstås den hett efterlängtade avslutande delen om det omöjliga kärleksparet Bella och Edward – Så länge vi båda andas. Förhandsboka dina favoriter redan idag!

Jag har faktiskt väntat länge på nya Elizabeth George, jag bara älskar böckerna om Lynley. De är mycket bättre än tv-serien. Ovanligt, eller hur? Jonas Gardell hoppar jag helst över, och sista tipset är lite sent påtänkt för min del haha Men det kan ju vara bra att veta att den finns, om jag får för mig att ge Fia de sista 2 delarna i födelsedagspresent…

Jag är säkert inte först

att tänka på det, men om man sätter ihop orden Twilight och nerd (alltså nörd, fast på engelska, då) så blir det…

Så därför gjorde jag den där lilla saken igår kväll, när jag ändå inte kunde sova…

Läs inte det här inlägget

om du inte vill se något om Twilight och vampyrer idag, vill säga.

Dum-da-dum-di-dum…

Ja ja…jag sa ju ifrån i alla fall…skyll dig själv, då.
Jag hittade dessa och var bara tvungen att lägga upp dem. För de är så jag 🙂

Äldre inlägg

© 2018

Tema av Anders NorenUpp ↑