Månad: oktober 2010 (sida 1 av 2)

Bloggtorka

När man inte gör mycket mer än jobbar och tar hand om hemmet – och dessemellan försöker vara lite social med resten av familjen – då har man inte mycket att skriva om. För hur kul är det att läsa varje dag att jag har lagat middag och jobbat och nu ska jag sova? Sånt skriver jag på Facebook istället.
Så därför blir det ibland lite glest mellan inläggen här, men kanske desto mer intressant…

Sedan sist har jag hunnit jobba en hel del (hepp!), men inte mycket mer. Har ändå rensat ut lite till bland alla kläder och annat som ligger och skräpar här (mest på vinden iofs), och så håller vi på att ta kort på allting så att jag kan lägga ut det på tradera. Även om jag bara får en femma för en sak så har jag ändå tjänat något på det, och det som inte går att sälja åker till secondhand.
Apropå Tradera så fick jag sålt en tröja där (Odd Molly) men nu har det gått nästan två veckor och trots ett par bestämda mejl från mig till köparen så har jag fortfarande inte sett till någon betalning, så finns där inga pengar senast måndag (baker jobbar ju inte på helgerna…) så höver jag det köpet och lägger upp tröjan igen.

I övrigt har jag som sagt inte gjort mycket. Åka tåg är ju en stor del av mitt liv, eftersom jag tågpendlar till och från jobbet i Gbg. I torsdags skulle jag jobba natt, och satte mig som vanligt på tåget kl 19.57. Kommer ända till Herrljunga (ironi! Det är nästa station – 11 minuter bort…) och där fick vi sitta i 45 minuter innan de behagade upplysa oss om att pga en olycka så var all tågtrafik till och från Gbg stoppad! Men hurra. Inte.
Efter ytterligare tio minuter fick vi rulla igen, men bara till nästa station igen, där vi skulle stå och vänta i obestämd tid på att få åka till Alingsås, där vi sen skulle få stå tills allt var löst och ordnat.
Men – jag hade ändå tur i oturen, för på tåget fanns också en tjej som jag känner lite (en tidigare patient) och hon skulle också till Gbg för nattarbete, så hon ringde till slut sin man som kom och hämtade oss  och så släppte de avmig vid jobbet, så jag blev bara 45 minuter försenad istället för flera timmar!

För övrigt kan jag meddela att jag sitter på en hel drös med bokrecensioner, de ska bara sättas på pränt och läggas ut på bloggen, men det kommer. Nu däremot är det dags att jag gör mig klar så att jag inte missar tåget till…ja, just det – jobbet…

Push-inlägg

Nix, Inte om bh:ar. Om Buzzador.

Buzzador  är en företag om arbetar med mun till mun marknadsföring.
Vem som helst kan registrera sig hos Buzzador, och så får man kryssa i en massa rutor om familj, intressen, jobb och andra saker. Utifrån de val man gör får man sedan med jämna mellanrum erbjudanden om att testa prodkter eller tjänster från olika företag. SJälv har jag inte varit med så länge, men jag har redan hunnit testa LoveFilm, Independent PPM-förvaltning och Sensodyne tandkräm. I dagarna ska jag börja testa parmesanost fårn Zeta och snart ska jag testa thaikryddor från Santa Maria.

Jag är mycket nöjd med de båda första, så dem har jag fortsatt att använda mig av även efter kampanjerna är över, och Fia är helt klart nöjd med resultatet av Sensodyne, så nu har vi bytt tandkräm här hemma.
Under tiden som man deltar i en kampanj ska man prata om produkten eller tjänsten så mycket och ofta som möjligt med så många människor som möjligt. Det finns alltid något tillfälle att prata om saker – kaffe- och lunchraster på jobbet/i skolan, på bloggen (vilket jag varit lite dålig på), över en fika med kompisarna, eller så drar man ihop ett gäng en kväll för att ha ”testkväll”. Sedan rapporterar man in till Buzzador, och efter avslutad kampanj får man poäng. Egentligen vet jag inte varför, men jag tror att ju fler poäng man har desto fler erbjudanden får man. Man måste inte tacka ja till en kampanj om det är en tjänst eller en produkt man redan vet att man inte gillar eller om man känner att ”det där är inget för mig”.
För att få poäng kan man också värva medlemmar.

Vill du också? Klicka här så kommer du till Buzzador.

 

Höst = läsa-böcker-tid

Det finns inte många saker som slår att krypa upp i soffan invirad i en pläd och spendera ett par timmar med en bok. Tyvärr hinns det ju inte med så många såna stunder, men jag tar igen läsningen på tåget till och från jobbet istället. Igår var jag till biblioteket för att lämna tillbaka Angeology av Danielle Trussoni och Need och Captivate av Carrie Jones (recensioner kommer lite längre fram). Jag försökte intala mig själv att jag inte skulle låna något nytt, eftersom bokhögen hemma ser ut så här

men naturligtvis traskade jag ut därifrån med ett par böcker i kassen!
Det blev Jane Slayre och Ivy.

Dessutom bokade jag Bree Tanners andra liv (som jag egentligen vill läsa på engelska eftersom jag läst resten av Meyers böcker på engelska, men den fanns bara på svenska).

Till råga på allt har jag hittat en hel rad med böcker som jag vill läsa:

och såklart uppföljaren till Fallen; Torment.
Sen ska jag nog vara nöjd ett tag. Eller inte. Vem försöker jag lura?

 

 

Lillebror blir stor

idag fyller Silvio 38 år.
(Fast frågar man honom så blir han 25. Igen. Komplex, kanske?

GRATTIS!!! 

 

Bloggeri bloggera

Orka klämkäck rubriksättning…
Inget särskilt att ”rapportera”, har mest jobbat senaste veckan. Har i och för sig hunnit med att felsöka datorproblem, sskruva isär och ihop dator och installera ny hårddisk på Robins nya dator, och äntligen funkar den! Den gamla gjorde vi en totalåterställning på idag så att den rensades på all gammal skit och nu står den i Fias rum. Så nu har alla i hushållet en fungernade dator, utom jag, som är den som ser till att de andra har fungerande datorer. Men om lönechecken tillåter ska jag införskaffa en ny hdd till min dator och försöka fixa till den också.

Har registrerat mig på en ny bloggservice som heter NetWorked Blogs. Flera personer har lagt till att de följer min blogg, men snälla, kan ni inte klicka på knappen här till höger också, så att jag ser er här?! När jag fått ordning på min egen dator ska jag ordna bloggarna och uppdatera och lägga till även PSP-bloggen i NWBlogs.

Jobbade en  extranatt inatt, så idag är jag heligt trött. Mår faktiskt inget vidare, så det blir ingen lång kväll för min del. Imorgon är det kvällspass som gäller, och innan det börjar ska jag hinna till biblioteket för återlämning och kanske nåt litet lån, och så ska jag hämta ut J:s biljett till Annihilator på Sticky Fingers på tisdag.
Sen är jag ledig på tisdag, det ska bli skönt.

Nu ska jag anslyta mig till ovan nämnda sambo i soffan och dega ner mig en stund innan jag flyttar över till sängen och däckar.

 

Äldre inlägg

© 2018

Tema av Anders NorenUpp ↑