Månad: mars 2011 (sida 1 av 3)

Jag behöver en ny mobiltelefon

Jag har nu haft min Nokia N95 i sisådär en fyra år, och även om den fortfarande är jättebra och jag verkligen använder praktiskt taget allt i den, så börjar den kännas lite sliten och seg, så jag har ett tag kikat runt på nya varianter. Nu är ju jag en trogen Nokia-användare, har testat Ericsson och Samsung tidigare, men det var inget för mig.
Men så är det ju detta med androider och allt vad det heter nu, och det är verkligen en djungel med alla nya sorter och modeller, för att inte snacka om priserna. Lite lagom dyra brukar de vara, de där som man hittar och helst vill ha, så hittills har jag fått nöja mig med att titta och önska.

Men nu har jag ansökt om att bli testpilot hos [Smartson] för LG:s nya [Optimus 2X]. Snygg android som har de funktioner jag använder och vill ha. Lite dyr är den ju såklart, men de fem testpiolter som väljs ut får behålla sina mobiler efter testperiodens slut. Så nu är det bara att vänta och se om jag blir en av de lyckliga utvalda…

Pizza tajm

Nu har jag anmält mig till ännu ett test på [Smartson] , nämligen att testa [Grandiosa Minipizza X-tra Allt]. Det finns två smaker – calzone (ost och skinka) eller kebab – och man fick välja antingen eller eller vilket som. Jag valde calzone, för jag har på känn att de som kommer att äta mest pizza här hemma blir tonåringarna. Det är ju perfekt för dem när de är ensamma hemma (slipper laga mat) eller som mellanmål efter skolan när jag har lång dag och middagen serveras sent. Sista anmälningsdatum är 4:e April, så om du också vill testa hinner du fortfarande!

Kôrv e gôtt

Jag anmälde mig som testpilot hos [Smartson] för [Lithells Barnens Grillkorv] . Visserligen är mina barn inte så små längre, men de gillar fortfarande korv. Sen är ju korv en klassiker på badutflykter, grillkvällar och picknickar, lika väl för stora som för små barn! Vi får väl se om de vill ”anlita” mig…

 

Fyndat

Det blev inget handlat på bokrean i år, men både i tisdags och idag har jag fyndat på Akademibokhandelns 50%-på-rean-bord. I tisdags hittade jag Mons Kallentofts [Höstoffer] och idag snubblade jag över [Sasjenka] av Simon Montefiore. Jag har länge velat läsa båda två, och nu när de röda prislapparnas siffror kunde delas på hälften, så hade tom jag med min tunna plånbok råd!

 

Vårtecken

Just som man började hoppas på  att våren var på väg slog Murphys lag till och snön bara vräkte ner över oss igen, så det var bara att plocka fram mina hush puppies igen. Mendet dröjde inte länge innan den efterlängtade solen kikade fram igen, och nu när den har lyst i tre hela dagar (nja, lite mulet var det ju igår, men ändå…) och termometern visar på 8 plusgrader, då tycker jag nog att hush puppies och täckjacka får flytta in i garderoben och sneakers och trenchcoat får komma ut och luftas istället.
Gårdagens långpromenad med hunden resulterade i rosiga kinder, syre i både lungor och hjärna och så såg jag årets första vårblommor; en klunga snödroppar som trängdes under en än så länge lövfri häck.

Äldre inlägg

© 2018

Tema av Anders NorenUpp ↑