Månad: maj 2011 (sida 1 av 3)

Börja om från början…

Eftersom det gick så bra att bli av med onödigt bagage förra gången jag åt enligt LCHF-principen, och eftersom jag känner att jag skulle må bra av att bli av med lite igen (har ju lagt på mig lite de senaste månaderna), så tänkte jag köra den varianten igen.
Igår var det startdag, och det gick väldigt bra.

 • Frukost:
  Två stora matskedar rysk yogurth med kokosflingor, färska jordgubbar och gojibär, och ett glas apelsinjuice.
 • Frukost nr 2:
  Mera yogurth, men med jordgubbar och persika denna gång. Och kaffe, såklart!
 • Lunch:
  Keso med jordgubbar och persika, kaffe.
 • Mellanmål:
  En satsuma och en kopp kaffe.
 • Middag:
  Chili con carne på nötfärs och med massa bönor i, och en stor blandsallad till det.
Mycket vatten och mycket kaffe dracks det också,
Och naturligtvis glömde jag väga in mig för att få en startvikt, så jag får fuska lite, lite grann och ta dagens vikt. Det kan ju inte ha hänt alltför mycket, menar jag…

Happy Mothers Day

Idag bestämde jag mig för att J skulle få dansa efter min pipa idag eftersom det är Mors Dag. Det låter mycket värre än det var, för det enda jag ville var en heldag med att gå i affärer och kanske tom handla något litet till mig själv. Det händer tamigfasiken inte ofta, det! Nu gillar ju han också att gå i affärer och kika emellanåt, så han var med på noterna.
Vi skulle ändå storhandla mat, så vi lånade bilen av far (han får inte köra på minst två månader ändå, eftersom han fick en (liten) stroke förra veckan) och styrde kosan mot Trollhättan och Överby Köpcenter. 

Nya kläder till mig, man och sonen (dottern får en peng istället så slipper jag gnäll om fel val) och [en ny leksak till mig]. Storhandlat och fyllt frys och kyl gjorde vi också, och sen kalasade vi på MorsDags-tårta hos föräldrarna. Modern fick en tjusig tunika som hon gillade skarpt. Jag är en snäll dotter, jag 😉

Nu är det strax läggdags och imorgon är det omorganisering och hårt arbete som gäller.

Mera grattis

Idag fyller mosters myra 4 år!

Grattis på födelsedagen!

 

 

 

Kalasdax

Idag firade vi Fias inträde i vuxenvärlden. Det är inte varje dag man fyller 18, så jag ville gärna göra det lite extra för henne, men fröken hade gjort upp egna planer, så det fick bli som det blev av det hela. En sak lyckades vi få med i alla fall och det var överraskningsbesök av syssling med far (dvs min kusin Bugge och hans dotter Sofia). Uppackning av presenter och ätning av tårta och bullar avverkades i rask takt, sen studsade födelsedagsbarnet iväg ut för att träffa kompisar, medan vi andra satt kvar och umgicks ett tag till.
När Bugge och Fia hade åkte hemåt igen ägnade vi andra oss åt att flytta lite möbler och promenera hund, innan vi tog helg på riktigt.

 1. Så här glad blir man när man får överraskningsbesök på sin födelsedag
 2. Lilla F & stora F.
 3. Bugge, Fia och Fia
 4. Vackra blommor
 5. Söt och kul tröja från mormor och morfar
 6. Gosig kudde med söt katt från mormor
 7. Läsa kort som mamma scrappat
 8. Gosig pläd från gammelmoster
Ett fritidskort fick hon också så man slipper höra tjat om hämtning, nu lär vi se ännu mindre av henne hihi.

Proudly presents…

dagens födelsedagsbarn:

Det är lite svårt att fatta, men för 18 år sedan låg jag på BB NÄL med den allra underbaraste lilla bebisflicka i famnen! Genom åren har det inte alltid varit lika underbart, men hon kommer alltid att vara min älskade, sötaste dotter!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN SOPHIA!

Äldre inlägg

© 2018

Tema av Anders NorenUpp ↑