Månad: maj 2013

Och hör sen!

Om du läser den här bloggen när det skrivs något här, så vet du att jag fick en kallelse ttill hörcentralen. Jag var där, och audionomen sa att det var solklart att jag hör mycket sämre på vänster öra än på höger.
Tyvärr kunde hon inte göra något mer där, eftersom det ser ut som det gör inuti mitt vänsteröra, så hon skickade en remiss till hörselmottagningen på KSS.
Där har de ett lite annorlunda remisssystem tydligen. I vilket fall som helst har jag aldrig varit med om att en remiss skickas och så får man ett brev att man själv ska ringa och bka in en tid, men jag gjorde som det stod i brevet.
 
Men så är jag ju ibland lite lätt vimsig och glömmer saker, särskilt när det är mycket omkring mig och på jobbet, så jag missade helt att jag hade den tiden inbokad och tog istället på mig ett extrapass på jobbet.
När jag sen ringde för att boka om tiden, så fick jag veta att eftersom jag inte kommit på utsatt tid, så hade de skickat tillbaka remissen till hörcentralen i Falköping, så nu måste jag först kontakta dem för att de ska skicka en ny remiss till KSS innan jag kan få en ny tid! Verkar otroligt krångligt i onödan. Dessutom stänger mottagningar och drar ner på personal under sommaren, så jag tänker avvakta till efter sommaren.

Mosters myra

fyller 6 år idag!
Hipp hurra på din födelsedag!
Grattiskramar från moster, Fia & Robin.

image

Liten blir stor

20 år har gått sen ddu bestämde dig för att nu hade vi väntat länge nog. 13 dagar  drog du ut på det, men när vi väl kom till förlossningen fick du bråttom ut, bara 3,5 timme tog det innan jag fick upp dig på mitt bröst.
Hela ditt liv har fortsatt likadant; i början går det lite trögt, men när du väl kommer igång är du som en virvelvind!
Idag fyller du 20, men det känns ibland som om det var bara några dagar sedan du kom till världen. Hur gammal du än blir så kommer du alltid att vara min lilla flicka!

Jag älskar dig! ♥Grattis på födelsedagen!

image

© 2018

Tema av Anders NorenUpp ↑