Månad: mars 2015

Födelsedagskalas

Lillstrumpa har haft sitt första kalas. Ja hon fick tom två kalas, fast det ena blev lite halvhjärtat eftersom några av de inbjudna fick förhinder i sista minuten. Men släkten kom i alla fall, och paket hade de minsann med sig! Ett helt berg av paket, fast lilla fröken var mest intresserad av att dra i snörena…

Vi fick tårta som Fia hade gjort, och kakor och kaffe och så skrattade vi och tjoade och hurrade när Fia ”hjälpte” Juliah att packa upp prensenterna.

Bilder kommer här, och som vanligt är de klickbara, så man kan se hela bilden lite större.

tårta

1 år idag!

Idag för ett år sedan fick jag hastigt och lustigt (eller inte alls så lustigt…) slänga mig på ett tåg från Göteborg till Skövde för att Fia och Linus åkt till förlossningen. det blev en lång dag, men klockan 21.17 bestämde hon sig ändå för at titta ut, lilla Juliah, och idag firar hon sin första födelsedag med tårta, ett helt berg med paket och en massa kramar och kärlek!

GRATTIS

på 1-årsdagen

önskar mormor, morbror, gammelmormor och gammelmorfar <3

Juliah1år-EmEff2015

Fototriss nr 6

Helena ger ett nytt ämne varje lördag, och så fotar man och postar. Enkelt och kul!
Veckans ämne var ”motljus”.

kartaklippan

Häromdagen när jag skulle ge mig ut på min dagliga promenad kände jag inte för att bara traska runt i närområdet som vanligt, så jag tog spårvagnen till andra änden av stan och gick runt Klippan och Röda Sten, upp mot Kungsten och förbi koloniträdgårdarna, och sen blev det lite väl kyligt, så då tog jag vagnen hem igen. men jag fick några fina bilder med mig hem!

2015-03-09 17.19.54

2015-03-09 17.27.35

2015-03-09 17.17.07

Moppe!

Eller?!? I vilket fall som helst så fyller äldsta brorsdottern 15 år idag! Det hurrar vi för!

Hurra, hurra, hurra, hurra!!

GRATTIS

önskar

faster, farmor & farfar, Robin, Fia, Linus och Juliah

Bella15-EmEff2015

Grejar och fejar

Eftersom sonen inte bott här hos mig sedan flytten (skola, kompisar och flickvän är kvar där uppe), utan varit inneboende hos sin mormor och morfar, så har jag inte direkt skyndat mig att göra i ordning hans rum här.
Men idag tog jag mig i kragen och gjorde klart det sista. Så idag har jag borrat i massiv betongvägg – puh – och satt upp hyllor, satt upp lampa (som jag decoupageat) och gardiner och så plockade jag ut allt som inte hör hemma där innan jag lade in en matta. Så nu har jag ett extra sovrum, om någon långväga gäst vill besöka mig! För naturligtvis har samma son bestämt sig för att bli permanent inneboende hos sina morföräldrar. Han är 18 år och myndig så han får göra som han vill, och jag bor nog knappast billigare i en mindre lägenhet, så jag behåller denna ett tag till. Börjar ju liksom bo in mig nu…

image

image

image

image

© 2018

Tema av Anders NorenUpp ↑