Mingel

Den här veckan är det [bokmässa] i Göteborg, och min vän [Kerstin] är en av [bloggambassadörerna], så igår var vi på bokmässans invigningsfest – Pressnatta. Där träffade vi andra bokbloggare/ambassadörer och spanade efter kända ansikten. Tyvärr är det ju väldigt få författare man kan peka ut och säga ”där är han/hon”, men [Lennart Hellsing] såg vi i alla fall, i en fin orangeaktig kostym (ljuset var ganska dämpat där inne så det var svårt att se ordentligt). Övrig kändisspotting inbegrep [Lotta Bromè] (som hjälpte [Pockethexan] när vi spelade Alfapet), [Anna Charlotta Gunnarsson], [Carin Hjulström] och [Leif Pagrotsky]. Vi pratade också filmfestival med [Håkan Westesson], som är Gbg’s filmfestivals producent (och som – hörde vi – även hade arrangerat pressnatta för bokmässan).

Det var mycket folk, det var tysk/schweizisk/österrikisk blåsorkester, det var god mat och vin (gratismat och kända ansikten brukar locka folk), och det var alfapet/wordfeud-tema över hela spektaklet. Kul med alla bokstäver och ord som fanns överallt.
En trevlig kväll, helt enkelt!

Det här inlägget postades i Böcker och läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.