Snön faller, och vi med den…

Falleri fallera, faller…alla?? Det gäller att hålla tungan rätt i mun när man är ute och går nuförtiden, isen ligger förrädiskt gömd under all snön. Jag har hittills bara ramlat en gång, men så känner jag fortfarande av det också. Funderar seriöst på att skaffa broddar.

Igår hade jag gjort mig till och slängt ihop en cheesecake till fikat på jobbet, men naturligtvis glömde jag den hemma! Tur i oturen hade karin köpt en burk pepparkakor, de blev ett välkommet substitut! Så himla typiskt när vi nu hade ett lugnt pass och hade tid att fika. Men jag fick gjort en del annat istället, som att röja klart i förrådet och fixa i ordning för flytt av resten av personalkläderna, så snart är det fint och i ordning och lite mera logiskt upplagt på vår avdelning.

Inatt ska jag göra ett extra nattpass för att fylla en sjuklucka. Därför blir det ingenting med det planerade biobesöket och Harry Potter. Fia var iväg och såg den igår ändå, så jag, J och Robin får se den i veckan istället. Jag har som vanligt läst om boken innan jag går och ser filmen, och lite jobbigt blev det på tåget när inte kunde låta bli att gråta.

Nu dags att plocka fram skurtrasan och ge sig på badrummet! Happy första advent, alla!!

Det här inlägget postades i Vardagsliv. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.