Om ni inte märkte det själva

så är jag klar med att fixa med bloggen för den här gången. Blev ganska nöjd, lite vintrigt tema i headern utan att för den skull vara överdrivet snöigt. Lite närmare jul kommer det nog en mera julig header…

Idag har jag slitit som ett djur på jobbet, men det var kul att se fint resultat efteråt! Allt är inte helt klart ännu, men idag har jag i alla fall flyttat alla personalkläder från ett förråd till ett annat, och det som stod i det andra förrådet står nu där personalkläderna fanns förut, så nu har vi allt som används till patienterna samlat på samma ställe. Imorgon ska jag göra några finjusteringar och så ska jag beställa förråd. Men jag ska ju jobba med Mickan så det lär väl inte bli några problem.

Nu på kvällen har jag packat ännu fler Traderapaket som ska gå iväg imorgon. Kul att få sålt sakerna, men mindre roligt att stå och packa. Tur att det finns jiffypåsar!
Lite mer redig var jag nyss när jag lade in alla räkningarna, det är ju ett nödvändigt ont, men känns väldigt skönt när det är betalt. Den här månadenblir det ju dessutom -tack vare retroaktiv löneförhöjning – lite mer över än vanligt när allt är betalt, så det får bli en ordentlig påfyllning av alla skåp och frysen. Tur att mor har en stor frys man får låna plats i!

Nu närmast ska jag kolla läget på skolbussfronten och sen är det läggdags.

Det här inlägget postades i Vardagsliv. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.