Förresten

så måste jag ju bara säga att jag älskar såna där stora lådor med böcker som brukar stå på Maxi, Coop och andra ställen. Häromdagen hittade jag enpå Ö&B, där det var ”3 för 30”, och bara sådär av en händelse fick det följa med två böcker hem. (Jo jag köpte tre, men hittade bara två jag ville ha själv, så den tredje fick lilla mor välja till sig.)

Det blev ”Det blödande hjärtat” av Andrew Taylor och ”Live to win – låtarna som skrev mitt liv” av Andreas Carlsson.

Tyckandet kommer när jag läst dem.

Det här inlägget postades i Böcker och läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

1 svar på Förresten

  1. Kerstin skriver:

    Åh Det blödande hjärtat är helt underbar! På engelska åtminstone, vet inte hur översättningen är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.