Visst är det härligt med musiktjänster som tex Spotify, som gör att man kan samla en massa bra musik – lagligt – utan att behöva köpa den. Jag gör en halv-vågad gissning här, och antar att det finns fler än jag som har annat att göra än att sitta och leta efter musik, och som skulle tycka det vore jättebra med färdiga listor med olika musikstilar som man bara kan välja och vraka mellan.
Och det finns det!

Lösningen heter Digster;  en tjänst för spellistor, eller playlists, som du kan använda i Spotify och iTunes.
Man kan antingen använda sig av deras färdiga listor, eller så kan man sätta ihop egna listor och lägga upp dem på Digster så att andra kan ta del av all bra musik man hittar själv.

Nu är det så att jag håller på att testa Digster i en Buzzadorkampanj i 6 månader, och under kampanjtiden får även mina vänner och bekanta (och kanske tom några jag inte känner, men som läser det här inlägget) ta del av Digsters tjänster.
Allt man behöver göra är att gå till Digsters hemsida och regga sig och ange koden buzzador.

Eftersom det här är en kampanj där Digster och Buzzador vill veta vad folk tycker om Digster, får ni hemskt gärna skriva en kommentar här så att jag kan citera er i min slutrapport.
Tack och varsågod! 🙂