Det firades med en tur till loppis i, i tur och ordning, Vårgårda och Alingsås. Vi var på jakt efter gavlar alternativt ram till sängen. Det är en aning jobbigt att ha två enkelsängar bredvid varandra, för de glider isär hela tiden och de har olika ben, och så är det ju rätt snyggt med en ordentlig huvudgavel.

I Vårgårda fanns det två fina sängramar i furu, men båda hade stora, plottriga utsirade mönster, så vi åkte vidare till Alingsås. Det enda i sängväg de hade där var en 90cm duxmadrass. Men jag kom inte hem tomhänt för det. Ånejdå, jag hittade två helt otroligt fina fotogenlampor i blått glas som jag glatt pungade ut de 70 kronor de kostade för!
Och nu pryder de mitt vardagsrum så fint. Nästa projekt är att införskaffa fotogen eller lampolja och veketråd, så att de kan få lysa upp tillvaron i höst- och vintermörkret.

Lite matshopping och en smarrig fika, och så pkte vi hem igen. Tvättvikning, dammsugning, middag och annat pyssel som måste göras, och sen bänkade vi oss i soffan med ost, vin och oliver för att se ”The Romantics”. Kan inte rekommenderas, är jag rädd. Tänker inte ens recensera den, för jag orkar inte öda energi på det.

Men säng, då? Jo, när jag kom hem lade jag ut en blänkare i en sån där bytes/köpes/säljes-grupp på Facebook, och jag fick svar direkt, så imorgon ska vi åka och kolla på en som såg fin ut på foto, och förhoppningsvis kan vi sova sammanhängande redan imorgon!