Ungefär så mår jag nu. Jag vet inte varför men senaste dagarna har jag haft en otrolig jobbig halsbränna och mått ganska tjyvigt på eftermiddagen och kvällen. NEJ!!! Jag är inte med barn! Glöm alla tankar i den riktningen bums!
Jag tror snarare att jag sover för lite (ja, jag vaknar ju av att de andra går upp och rumsterar om fast jag är ledig och kan sova), motionerar ännu mindre, äter för mycket och dricker alldeles för mycket kaffe. Tyvärr.
Så jag får väl ändra på det, men fan till att ha dålig karaktär!

Idag har jag i alla fall fått lite vettigt gjort i form av storhandling, fyllt på mitt pendelkort, tvättat och plåtat mosters skridskor som ska läggas ut till försäljning.
Sen lyckades jag laga smarrig fajitas på costaricanskt vis, klart godkänd av sambon!

Nu ska jag krypa i pyjamasen och sen krypa upp i soffan för veckans avsnitt av Criminal Minds.

Dessa söta CM-chibis är gjorda av en otroligt duktig tjej som ni kan hitta mer av här.