Det är mycket nu, fast ändå inte. Mycket på jobbet, sådär jobbigt mycket som det kan vara ibland. Men jag är glad att jag har ett jobb, och ett jobb som jag dessutom gillar! Jag får ofta höra att jag är så himla duktig som orkar att pendla så långt som jag gör, men jag brukar kontra med att jag är väl inte duktigare än de som bor i Borås eller Kungsbacka, de som åker spårvagn från Frölunda eller buss och pendel från Lindome och Mölndal. Folk tycker bara att det låter så långt bort när jag säger att jag bor strax utanför Falköping. Jag har ju dessutom vant mig efter alla år som jag pendlat, så jag sover, läser, äter frukost och lyssnar på musik medan jag åker tåg. Några böcker blir det ju på ett år…

Apropå böcker så har jag en hög liggande här som jag bara måste komma ihåg att ta med till biblioteket imorgon innan jag åker till jobbet, de är redan försenade ett par veckor! *skäms* Sen får jag hålla mig ifrån alla bokhandlar, antikvariat, loppisar och bibliotek tills jag betat av några av de böcker i högarna här hemma. J tyckte att jag skulle sälja de böcker jag redan läst. Tss…knäppaste idè jag någonsin hört! Sälja mina böcker??! Pfft…Tänk om jag skulle be honom göra sig av med alla sina konsert-dvd och alla album han har sparat på dator och externa diskar??

Dator, ja…Robin köpte ju en fin dator från SpeldatorXperten men när vi skulle fixa inställningar och installera XP på den så kunde den inte hitta hårddisken, så vi fick skicka tillbaka den. Antingen fixar de det och så får vi tillbaka den och frakten, eller så kan de inte fixa den och då får vi tillbaka köpesumman och frakten. I så fall völjer vi att köpa en annan dator från något annat ställe. Robin är väl inte jättenöjd men han har ju fortfarande en fungerande dator under tiden.

Men min dator är paj igen. Jag fick den att funka ett par dagar men sen lade den av helt och hållet, så nu är det väl bara att lämna in den nånstans och hoppas att det inte kostar en halv månadslön att få den fixad. Eller så tar jag med den och våldgästar Växjöborna inom en snar framtid. Så kan lillebror leka dataservice medan jag busar med småtrollen.

När vi ändå far till Växjö tänkte vi ta Ullared på vägen hem. Det behövs ju en del kläder till både son och dotter här, och Robin har gett mig så gott som fria händer (med vissa restriktioner) för klädköp. Fia är lite mer petig, så hon har bestämt med en kompis att ta en av de där bussresorna till Ullared istället. Till helgen blir det dock skoinköp. Vi gillar Skopunkten, mest för deras 3-för-2-deal, så dit ska vi ta oss.

Nu ska jag däremot pyssla lite här hemma, jag är ju ”ledig” idag…