Man kanske borde ge sig på en liten uppdatering

Inte för att det finns så mycket att skriva om. Eller? Det som hänt senaste tiden är att jag och Fia är sams igen, vi har köpt en nya soffa och vi planerar semestern.

Bråket orkar jag helt enkelt inte skriva något om, det räcker gott att vi är sams igen. Soffan är egentligen inte ny, men den är ny för oss, och den var väldigt fin och välskött, och den kostade hela 175 pengar på Pingstkyrkans second hand-butik i Falköping! Och viktigast av allt: den är grön! 😛

Semesterplanerna är i full gång här hemma, J och jag tänkte ta en tur till Rom, faktiskt. Han har visserligen varit där en gång redan, men det finns massa saker han inte såg, och jag har ju som bekant (trots italiensk far och många barndoms sommarlov i Italien) inte varit där, så jag har ju en rätt lång lista över saker och platser jag vill se och besöka.
Vi tänkte ge oss av vecka 30, som är min första semestervecka. Ingen av tonåringarna ska med, så det är bara en av oss som behöver kompromissa. Och eftersom jag inte varit där, så förbehåller jag mig rätten att bestämma! 😛

För övrigt händer det inte mycket här, som vanligt. Jag jobbar, J går i skolan och tonåringarna har sportlov. Apropå jobb så ska jag jobba inatt, så nu tänker jag lägga mig och wordfeuda lite innan jag ska taktiksova.

Nya soffan. Komplett med hund och solig hörna.

Soffans kompis fåtöljen, som hängde med på köpet.

1 kommentar

  1. Åh Rom, najs!!! 🙂 Jag tror det blir en runda till Spanien för mig och Martin men även en liten weekend i höst i London, pojkvänsfri;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2018

Tema av Anders NorenUpp ↑

%d bloggare gillar detta: