Torsdagsstök

Idag ska jag åka till Fotö och vara med min J sådär mitt i veckan. Tonåringarna klarar sig bra, det finns mat (jag gjorde lasagne igår som står i kylen) och det går att ringa mig om det är nåt viktigt. Dessutom finns ju deras morföräldrar tvärs över gården.

Just nu sitter jag med färg i håret, det skulle egentligen gjorts igår (eller förra veckan), men jag orkade inte, och idag ska jag klippa mig, så vill ha det gjort innan. Efter klippning blir det gymmet, kan nog bli ett långt pass idag, för jag tror J ska jobba över.

Vad gäller maten så åt jag ju frukost redan kl 7 i morse, eftersom jag vaknade av att grannens mobil låg och spelade väckningsmelodi i en halvtimme innan de kom på att de skulle gå upp och stänga av den. Så efter att jag sköljt ur färgen ur håret är det dags för dagens första mellis, sen blir det lunch på stan faktiskt, ska unna mig hela 6 bitar sushi idag! Nästa mellis blir efter träningen och det får bli frukt, för jag släpar inte med mig keso eller nåt sånt i flera timmar. Middag och sista mellis hos J.

Det blir ungefär så här:

  • Frukost: 72 g rågbröd med solrosfrön, 20 g rökt skinka, sallad, 2 dl apelsinjuice
  • Mellis: 1 dl kesella lätt, 1/2 dl blåbär
  • Lunch: 6 bitar sushi
  • Mellis: 1 banan, 1 clementin
  • Middag: ???
  • Mellis: Keso och äpple

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.