Dan före dan före…

Än är det några dagar kvar till jul, men vips så är den här och lika vips är den över. Jag har stressat över att jag skulle jobba så himla mycket före, mellan, under och efter jul och nyårshelgerna att jag nästan glömde att jag ju är ledig i tre hela dagar; julafton, juldagen och annandagen.
Och så fick jag dessutom till ett par extra ”lediga” dagar i och med att jag bytte två dapass mot ett nattpass, så jag hinner pyssla och fixa lite till här hemma.

I och för sig ska ja inte göra något särskilt på julen, bara vara hemma och ta det lugnt, sova på morgnarna, gå långa promenader och äta god mat, men det kan ändå vara skönt att slippa städa och greja under själva julhelgen.
Fia och Robin åker till sin pappa redan på fredag, och J kommer hit på söndag. Vi ska vara hos mor och far och äta och byta klappar på julafton, och så blir det middag där på juldagen, i övrigt ska vi bara vara tillsammans.

I helgen ska jag ge mig ut på självmordsuppdrag när jag ska handla de sista sakerna. Det är tur att jag vet vad jag ska köpa, så slipper jag alltför mycket trängsel, jag behöver bara stå i kilometerlånga köer.
Fast jag vet inte vad jag ska ge J. Har en liten idè, men vet inte riktigt än.

Eftersom jag är ledig tänkte jag passa på att läsa, för det har ju inte blivit alls så mycket läsande det här året som jag brukar göra! Jag har en lista på reservationer på biblioteket, och hoppas åtminstone på ett par-tre stycken av dem:

reservationerdecember12

 

 

Det här inlägget postades i Böcker och läsning, Familjen, Vardagsliv och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.