Och hör sen!

Om du läser den här bloggen när det skrivs något här, så vet du att jag fick en kallelse ttill hörcentralen. Jag var där, och audionomen sa att det var solklart att jag hör mycket sämre på vänster öra än på höger.
Tyvärr kunde hon inte göra något mer där, eftersom det ser ut som det gör inuti mitt vänsteröra, så hon skickade en remiss till hörselmottagningen på KSS.
Där har de ett lite annorlunda remisssystem tydligen. I vilket fall som helst har jag aldrig varit med om att en remiss skickas och så får man ett brev att man själv ska ringa och bka in en tid, men jag gjorde som det stod i brevet.
 
Men så är jag ju ibland lite lätt vimsig och glömmer saker, särskilt när det är mycket omkring mig och på jobbet, så jag missade helt att jag hade den tiden inbokad och tog istället på mig ett extrapass på jobbet.
När jag sen ringde för att boka om tiden, så fick jag veta att eftersom jag inte kommit på utsatt tid, så hade de skickat tillbaka remissen till hörcentralen i Falköping, så nu måste jag först kontakta dem för att de ska skicka en ny remiss till KSS innan jag kan få en ny tid! Verkar otroligt krångligt i onödan. Dessutom stänger mottagningar och drar ner på personal under sommaren, så jag tänker avvakta till efter sommaren.
Det här inlägget postades i Vardagsliv och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Och hör sen!

  1. Pingback: Hör upp! | Tempus fugit

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.