Buzzning – Barnängen duschcreme

Jag blev en av de utvalda buzzadorerna att testa Barnängens nya duschcreme Shower + Lotion.

Mitt sociala umgänge den senaste tiden har varit lite i stiltje, så jag efterlyste testare på Facebook, och när jag fått ihop ett gäng så födelade jag duschcremen i mindre flaskor som jag skickade till var och en tillsammans med ett papper om produkten och om hur och vad jag vill att de ska göra (i princip samma saker som jag själv gör).
Dottern och hennes kille fick en flaska och jag har ju min.

shower+lotionbloggbild

Personligen tycker jag att cremen är väldigt bra! Den är dryg, man behöver inte alls ta mycket för att det ska räcka till hela kroppen. Den lämnar verkligen en känsla av att man både är ren och mjuk i huden efteråt, men efter 8 timmar på jobbet har lotioneffekten lämnat huden och jag kan känna att det börjar strama och klia, främst på underbenen, som är mitt stora problemområde.
I vanliga fall smörjer jag mina underben med olja och feta cremer för att jag är så himla torr att det kliar praktiskt taget hela tiden, men duschcremen gör att jag inte behöver klia på några timmar. Det är nog enda nackdelen jag kan komma på.
Nu till sommaren blir det nog lite jobbigt för den som vill steka sig i solen eller bada, för effekten av dushcremen faller ju bort om man smörjer sig med solskuddscreme eller om man badar. Hur det känns att ha använt den efter dusch efter solning eller bad vet jag inte än, men kan tänka mig att det kan vara ganska skönt att slippa smörja in sig igen.

Mina minitestare håller på för fullt och testar och jag samlar in info lite i taget, så vidare utvärdering kommer längre fram.

Det här inlägget postades i Vardagsliv och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.