Igår var det skolavslutning för Robin. I kyrkan, med fana och ”Den blomstertid…” och tal av rektor och präst och allt som hör till. (Ingen nationalsång, men å andra sidan har jag faktiskt aldrig hört den sjungas på skolavslutningar ändå, så det spelar ingen roll.)
Störst fokus fick ju naturligtvis niorna, eftersom det var deras sista skolavslutning i grundskolan, och som vanligt blev det lite vått i ögonvrån, även fast jag inte känner någon av dem, men det är ju sån jag är. Tänker att nästa år är det väl ingen idè att ens dutta på mascara…

Efter avslutningen promenixade vi hem till mor och far och mumsade på maffig gräddtårta för att fira att sommarlovet är här.
Fia har sin avslutning idag, men hon vill inte att vi kommer, så jag får hålla mig till studenten. Då blir det lite mer firande istället.