Städdag

En halv städdag i alla fall. Jag har just skurat badrummet, det äckligaste och tråkigaste först, så är det gjort. Nu ringde mor och tyckte jag skulle sätta på lite kaffe, för de är på väg. Så jag gör väl det, och passar på att röja i köket samtidigt. Sen är det bara lite dammtorkning och dammsugning kvar. Torka golv får jag göra en annan dag. Jag ska ju sova snart igen.

Tur att jag fick en hel påse pocket av Ewa häromdagen, för ”Flickan från ovan” är redan utläst. Recension kommer senare.

Det här inlägget postades i Vardagsliv. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Städdag

  1. Silvio skriver:

    Nä, det är klart. Du får väl flytta hit istället. Tror att de behöver folk på BB. 🙂

    Btw, du vet väl om att du kan ändra namnet på "Admin"? Det ser kanske lite trevligare ut om det står "Tella" eller liknande istället för "Admin" när du svarar på inlägg.

  2. Nina skriver:

    Visst var den bra? =) Ser framemot din recension på den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.