Du föddes en varm majeftermiddag då åskan mullrade och försommarregnet ritade vackra mönster på fönstren. Tja, du var inte så ivrig att komma ut, för du väntade tills 13 dagar efter utsatt datum, men när den dagen kom spelade alla ”övertidsdagar” inte längre någon roll…
Och när du väl föddes  13.35, så uppenbarade sig den vackraste bebis av dom alla på hela jordklotet (jag vet,så säger alla mammor).

Du var en glad, nyfiken och livlig tjej med mycket bus i blicken. Du charmade alla i din omgivning, var än vi var sjöng du och trallade, hittade på egna små låtar och du var en helt ljuvlig unge att ha omkring sig. Du är min vackra, underbara, intelligenta och charmerande dotter med ett stort hjärta. Du är en mycket älskvärd person, en väldigt speciell och unik människa. Och just jag har fått den stora förmånen att få vara din mamma! Tack för att du är just DU, mitt älskade flickebarn. Du berikar livet för mig och så många andra och jag älskar dig!

Stort grattis på din dag!

Fia21blogg-emeff2014