DIY: julpysselhörna

Egentligen hade jag inte tänkt att ha varken julpynt eller gran i år, men eftersom jag på något sätt alltid lyckas frångå det jag sagt när jag ändå ställer upp stjärnorna i fönstren, så blev det lite här och var ändå.

Dock var jag inte så sugen på att hänga allt omaka pynt och den flerfärgade slingan i granen, särskilt inte efter att ha sett alla fina granar som folk lagt ut på Facebook och Instagram. Därför blev det endast silverkulor och stjärngirlang. Och så stjärnan, såklart.

Stjärnslingan knåpade jag ihop själv, det var inte alls svårt. Lite tjockare papper, en figurstans, en limpistol och ett snöre. Sisådär en två timmar tog det.
Först stansade jag ut en massa stjärnor, sen limmade jag dem dubbelt på snöret och voilà! En bit kaka, som amrikanisarna säger.

20141222_214036

20141222_213558

20141222_213630

Det här inlägget postades i Pyssel, DIY och knep&knåp och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.