EFOD: Tema 101 – Förlora (1/365)

Eller Ett Foto Om Dagen, om man så vill.
Det är en kul utmaning jag gått med i på 365foton.se. Som ni kanske förstår så ska jag ta en bild varje dag i ett år och så ska jag lägga ut dem här på bloggen. Men för att göra lite sport av det hela så finns det 365 olika teman. Man måste inte gå i nummerordning från 1, men man måste skriva namn och nummer på temat så att administratörerna för utmaningen kan hålla koll på att man gjort rätt.

Idag på årets första dag har det inte funnits så många tillfällen att ta kort. Jag jobbade en dagtur som jag toppade med några timmars övertid pga överbeläggning, så hjärnan har liksom varit inställd på annat än fotografering idag. Satt och läste igenom temalistan på spårvagnen hem för att inte somna, och undrade vilket tema som skulle bli mitt första.

Väl hemma skulle jag fixa lite att äta, men trött som jag var så bestämde jag mig för en enkel äggmacka. Med hjärnan halvt avstängd plockade jag fram ur kylskåpet och balanserade en hög med livsmedel till diskbänken. Gick hur bra som he…-splatt! Där åkte ägget (hade bara ett) i golvet. Suck.

Men vänta! Var inte ett tema ”förlora”? Det var ju precis vad jag just hade gjort: förlorat ett ägg och min middag. Anyway, det blev en bra bild och magen fick sallad istället.

 Tema 101: Förlora.

3 thoughts on “EFOD: Tema 101 – Förlora (1/365)

  1. Hej!
    Admin här. Du måste ange i numreringen till varje inlägg vilken bild i ordningen av de 365 det är. Annars finns det ingen chans att hålla reda på var i utmaningen du befinner dig. Sen vore det trevligare om man såg bilderna direkt när man kom till bloggen och rätt kategori, och inte var tvungen att klicka på varje inlägg innan fotot kommer upp. Är det något du kan ställa in?
    /Gunilla, alias PixelCat, admin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *