Nytt under solen…

För ett par veckor sedan var jag på en after work och där träffade jag en man som jag nu har träffat flera gånger igen. Kanske kan det bli något av det, kanske inte. Jag känner efter. Än så länge känns det bra, men jag vill inte stressa fram något, och han har lite bråttom med allt.
Vi har varit ute och sett oss omkring i trakten; vi var på Särö på långfredagen och promenerade vid havet. Vackert men väldigt blåsigt. På vägen hem föreslog han att vi skulle åka förbi hans föräldrar och dricka kaffe, men nja, det kändes lite tidigt.

En vecka senare åkte vi till Trollhättan för att besöka ”Blå natten”, en ljussatt promenadslinga runt slussarna och kanalen. Det har blivit en grej att åka iväg och promenera i vackra, rogivande miljöer varje helg, Fjärås Bräcka, Tjolöholm, Onsala.

Vi får väl se vad det blir av det hela…

Det här inlägget postades i Vardagsliv. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.