Det där med bokrea

Det är ju en jättebra grej, att köpa en massa böcker billigt. Om man har pengar till det, vill säga. Nu har ju inte jag så himla mycket pengar över varje månad, men jag hade nog tänkt köpa några böcker ändå. I vilket fall som helst så tänker jag unna mig en runda i bokhandlarna och bara titta, bläddra, lukta och känna på alla skatterna!
Jag brukar aldrig skriva listor över böcker jag vill ha från rean, bara bläddra lite i katalogerna man får hem, men i år har jag skrivit en liten lista. Det är inga märkvärdiga böcker på den listan, bara lite lättsam läsning, och så ett par böcker jag blivit av med som jag vill ersätta.

ersättningsböckerna:
och en ny:

Inget märkvärdigt, som ni ser…

Det här inlägget postades i Vardagsliv. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.