Njäe…

Det där med att gå på pulverdiet är nog inte riktigt min grej. För det första var jag hungrig hela tiden mellan ”målen”, trots att jag hinkade vatten och kaffe, för det andra blev jag alldeles vimsig och kände mig – inte yr, men närapå i alla fall (förmodligen på bristen på socker), och för det tredje så talade mina njurar om för mig att det där pulvret det gillar vi inte för av någon anledning fick jag ont. (Visserligen tror jag att det var så att en massa slagg och smågrus lossnade av all vätska…ont gjorde det i alla fall, och ska jag ha njurstenar som lossnar ska jag inte ha alla på samma gång, tack så mycket).
Så jag övergav shakern, men bara delvis, och nu kör jag lite GI, fast jag drcker fortfarande en pulverdrink på morgonen istället för den där frukosten som jag aldrig äter i vanliga fall.
Nästa vecka ska jag ”börja om”, men då utan pulver.

Har varit ledig idag, och som vanligt på första lediga dagen efter lön, så har jag storhandlat, så nu finns det mat, vill jag lova. Tvättat, diskat och plockat undan här hemma har jag också hunnit med. En ganska vanlig dag, alltså. Mor och far var här, de hjälpte mig med handlingen, ju. Inte så kul att släpa massa kassar på buss och tåg, men de ställer upp. Som tack fick de – förutom bensinpengar – lite lunch och varsin bakelse till kaffet. Och faktiskt var jag inte ens sugen på en sån ens när de satt och åt dem mitt framför mig!

Som vanligt inget roligt att berätta egentligen, så nu säger jag godnatt.

Oväntat

Alltså, de flesta har hört ”I love rock’n’roll”, vissa av oss kan den utantill, men majoriteten har också bara hört den enda låten med Joan Jett. Därför ska det bli intressant att se hur hon tas emot som förband till Green Day på Ullevi den 5 Juni.

Dan före dan

Nej, jag är inte förvirrad och dagvill som få, det är dagen före Robins födelsedag. Så idag har jag varit i stan. Stan är för mig Gbg, inte Falköping eller Skövde, som det är för de flesta andra som bor här. Jag avskyr visserligen att gå på stan när folk just har fått lön, men nu var det ju nästan tvunget för att få tag i presenter åt Robin. Eftersom han inte läser den här bloggen skulle jag ju kunna skriva vad jag köpt, men eftersom man aldrig så noga kan veta med mina barn, så gör jag inte det.
Jag köpte även nya sneakers till mig, nya skor till Fia och tre böcker. Nu tänker ni säkert ”tre böcker??!! Hur har hon råd med det??”, men det var inte så farligt alls. Bredvid Lagerhouse finns en bokhandel där man kan köpa tre inbundna böcker eller fyra pocket för 100 kronor. Så det blev ”Flyg fula fluga” av Patricia Cornwell (en Scarpetta-bok), ”Chockvågor” av Clive Cussler och ”Snö och Aska” av Diana Gabaldon (bok nr sex i Outlander-serien).

Dessutom kan jag nu med säkerhet säga att den 5 Juni kommer jag och Kerstin att stå på Ullevi och se Green Day! Biljetterna är bokade, och det är bara Kerstins resa kvar.
Nu ska vi bara se till så hon får ledigt ett par dagar i Juli så att vi kan gå på Muse också, så är sommaren räddad!

Jag är lite trött efter att ha stressat omkring bland en massa människor på stan, känner jag, så jag ska lägga mig en timme och bara slappa och läsa lite (kommer säkert att somna så därför ställer jag klockan hihi). Sen ska vi se film och ha en familjekväll. Ungarna vill se The Blair Witch Project, me jag vill nog se nåt mer lättsamt den här gången. Nu har jag sett både Stay Alive och Silent Hill de senaste gångerna vi sett film, så nu kan väl jag få välja? Men de har tydligen snöat in på skräckisar.
Jaja, vi får se sen…

Solsken

Nja, inte så mycket idag, va?! Men trots att den faktiskta solen inte skiner där uppe på himlen kan man ju ändå glädjas åt andra solglimtar, som att jag tex visserligen har lite ont i halsen och hostar en del, men att jag är feberfri och inte snuvig, så jag kan jobba som vanligt.
Apropå vädret, förresten, så tror jag nog att jag får ta duffeln på idag igen. Det både ser och låter kallt ute, och frysa och bli mer sjuk är ju inget jag vill.

Hostan, ja, den i kombination med febertopp gjorde att jag smet ifrån jobbet lite tidigare igår, men eftersom jag mår ok idag så blir det ingen karens, utan det får dras ifrån flexen, så förlorar jag inga pengar. Vartenda öre behövs ju. Därför var det lite roligt att det ramlade in några kronor på kontot igår. Jag hade fått sålt lite grejer på Tradera. Ska bara kolla på jobbet efter en kartong att lägga sakerna i så jag kan skicka dem.

Nu ringer min klocka att det är dags att vakna. Annars har jag ju varit vaken sen åtta i morse, då Fia kom hem. Hon hade varit på LAN. Men jag har legat i sängen och gottat mig med lite ”tv” och lite läsning och datorspelande, så jag är inte så trött ändå.
Men dags att äta nåt och fixa till sig för avfärd mot jobbet.