*tjurig*

Jag är lite lagom sur just nu. Igår installerade jag en thumbnail extension på bloggen, idag har av någon underlig anledning inställningen för att se, ta bort och/eller godkänna kommentarer fallit bort. Och inte nog med det – det inlägg jag skrev igår finns inte heller kvar!

Så nu ska lillebror få kika på inställningarna. Går det bara att ha ett visst antal extensions eller vadå?

Var ska jag börja?

Det var ju så jämrans länge sedan jag bloggade så jag har ju egentligen jättemassor att skriva om, men det tänker jag inte göra. Största anledningen till icke-bloggandet har väl mest varit krånglande dator. Igen. Börjar bli mer en regel än ett undantag, det där. Fast nu funkar den fina fisken, för jag fick hjälp av Silvio. Tack, lillebror!

Vad har jag då gjort under de här veckorna som jag inte bloggat om? Jo, jag har jobbat, läst, sovit och åkt tåg. Så långt är allt som det brukar vara. Men jag har också hunnit med att bevista en ”sofistikerad afton” hos Sylwia och få god mat och drick vin och skratta och ha en jättetrevlig kväll!
Jag och J har varit på loppis och rea och hittat bra-att-ha-saker för billiga pengen och vi har fått nya gardiner sydda av mamsen.

I helgen har mamsen och pappsen fyllt år och av den anledningen hade vi finbesök från mörkaste Småland (eller Växjö, i alla fall) av Silvio, Emma. Lovisa och Victor. Igår drog vi ut på promenad i stora metropolen Floby och lyckades hitta en lekplats där småbusarna kunde härja loss en stund. Faktiskt härjade även ett par större busar. Sedan gick vi hem och packade in present som bestod av ett fotoalbum i scrap som jag sysselsatt mig med i ett par veckor.
När ni ser bilderna ska ni tänka på att det är första gången jag ger mig på något sånt här, jag brukar ju annars digiscrappa i datorn, och det här är inte riktigt samma sak. Ganska mycket svårare, faktiskt. Men jag är nöjd ändå. Och albumet var mycket uppskattat av föräldrarna. Vid tillfälle ska jag jobba lite mer på det.

I övrig har det inte varit så mycket mer att berätta om. Så roligt har jag det. Men snart är det semester, och då hoppas jag på att komma ut på lite mer äventyr som jag kan berätta om.

 Åh, ja just det ja…jag har ju klippt av mig håret. Typ. Halva i alla fall. Är supernöjd. Fast så där snyggt som det var när jag klev ut genom dörren hos frissan det får ju aldrig jag till det fast jag har både mousse och spray och fön och allt-vad-det-nu-heter.