En tripp till farbror djurdoktorn

I brist på roligare och mer intressanta händelser i mitt liv, kommer här ett inlägg om att vi idag varit till veterinären med Stella.
Vår lilla hund är sjukt rädd för att klippa klorna, så vi brukar åka till vettis och göra det i samband med att han kollar tänder och öron och sånt där ett par gånger om året. Nu är det tyvärr så att vi har varit överjäkligt lata och slarviga med det där, så hennes klor har fått växa alldeles för långa. Som tur är så går de flesta hundpromenaderna på asfalt, så det gör ju att hon sliter dem naturligt, men lite måste man ju hjälpa till.

”Vår” veterinär har sin mottagning i ett litet samhälle (tom mindre än hålan här) så jag fick skjuts av snälle far och sällskap av snälla mor. Stella var sitt vanliga glada och lekfulla jag, men sen fick hon en lugnande spruta av veterinären, och sen blev det inte många knop. Klorna klipptes och tandsten togs bort, och sen åkte vi hem igen med en lätt avdäckad hund.

Nu ikväll har hon legat på sina filtar som vi flyttade in till Fias rum, sen flyttade hon upp till Fias säng, och så har hon gjort ett par vändor i lägenheten. Hon ser ut som om hon letar efter något, men inte själv vet vad det är, och när Fia gick ut med henne för att hon skulle få kissa, så ramlade hon omkull, så nu får hon vila lite till och så är nog ordningen återställd imorgon igen.