Vad har hänt sen sist?

Tja, jag jobbar och pluggar och pluggar och jobbar. I princip är det vad jag gör. Men jag har hunnit leka modell för en dag (eller rättare sagt två timmar), gå på lagträff med arbetskamraterna och äta underbar mat på Tara’s, gå på rockklubb och äta julbordsmat som gjorde mig snudd på magsjuk, byta ut lite möbler och andra attiraljer i hemmet (som nu börjar se lite mer ut som jag vill ha det, och inte som ett loppisgarage) och så har jag blivit underkänd på en tenta.

Va?? Johominsann, IG var resultatet på senaste tentan, en överraskning för alla oss i gruppen (det var grupptenta). Vår lärares kommentar var att vi ska ange inställningar för respirator och andra apparater (görs sällan av uskor, mest av ssk), att vi skulle utveckla våra svar lite mer (hennes instruktioner innan provet var ”svara bara på frågan så får ni rätt”) och att vi skulle följa den röda tråden i fallet (vi fick fyra patientfall sammanfattade så fint, så, och så fick vi ett antal frågor på varje fall – hur följer man den röda tråden på annat sätt än att svara på frågorna om fallet i rätt ordning?).

Så nu ska det bli omtenta i Januari. Det är nog tamigsjutton första gången i mitt liv som jag måste göra om ett prov! Jaja, någon gång ska vara den första…men jäkligt surt var det. det innebär också att mina lediga dagar inte längre blir lediga.

Imorgon är det julafton. Den blir lite lätt hektisk i år. Först lunch hos mor och far; det blir jag och Robin, Fia och Linus, mor och far och Roberto.
Sen ska jag till jobbet och göra ett kvällspass som ska avslutas med en öl eller två på någon julaftonsöppen pub eller krog med vänner.
På Juldagen blir det lite mera jobb innan jag åker hem igen för julmiddag (en dag försent) hos mamma och pappa.

Och i vanlig ordning har jag lyckats ordna klappar åt alla utom pappa. Jag har aldrig nån susning om vad jag ska ge honom. Tror det får bli ett digitalt presentkort inköpt i sista minuten via internet…

Nästa inlägg på den här bloggen dröjer inte lika länge, det är ju snart dags för årets toppen- och bottenlista. Men för tillfället får det räcka med oväsentliga nyheter från min värld. Tjipp och hej!

Julkort2010-emeff2010