Ute på hal is

Idag var jag och testade curlig. Det var Göteborgs curlingklubb som hade öppet hus, och man fick prova på. Fick sällskap av en CIP-tjej och hennes sambo med son, och efter en kort introduktion blev vi alla uppdelade i två små lag som tävlade mot varandra.
Det svåraste var att hålla balansen och inte halka omkull på isen. Jag som knappt kan stå i ett par skridskor…(nu har man inte skridskor när man curlar, utan specialskor, men ni fattar…).

Det var ganska kul, men väldigt kallt! Och efter ett tag sträckte jag ena låret, så jag valde att åka hem efter ett par timmar. Hemma väntade ett varmt bad och en pyjamas, och så somnade jag i soffan framför tv:n. Men nöjd med dagen!

Världens största quiz

Igår var jag med ett gäng CIP-are på quiz i Partille Arena. De som arrangerade det hela kallade det för Världens största quiz, och ville helst slå världsrekord i antal deltagare på ett quiz. Tyvärr blev det inte så, men det blev i alla fall titel som Europas största quiz!

Tråkigt nog var det lite dålig akustik (eller alltför bra?) i hallen, så det var väldigt svårt att höra vad quizledarna sa, trots att de hade mikrofoner. Sen var det lite trist att sitta på läktarplatser i arenan och behöva köa en halvtimme för att få något att dricka, men det var ju första gången man gjorde något sånt här, så det får väl ursäktas med det.

Ett par trevliga timmar hade vi i alla fall, det var ju det som var huvudsaken för vår del!