Tack för mig

Jag var och blev avtackad av mitt arbetslag på IVA, lag 4 (och några till) i måndags. Vi var på en persisk resturang som heter Rumi på 3:e Långgatan.
God mat, trevligt folk och gött tjöt.
Jag fick en present också: en yogaelefantmyrsloksnalle, som Annelie har sytt! Jättefin! Den pryder ny mitt lilla krypin på barnmorskemottagningen.

Full rulle

Vi har verkligen inte suttit i soffan den här helgen!
I torsdags var vi på den vanliga quizzen på Golden Days, tillsammans med Citypolarna, och i fredags var vi på föreställningen ”Syskonkärlek” med Martin Stenmark på Draken. Bra, roligt, och lite eftertänksam.

Lördagseftermiddagen spenderade vi på Rondo och såg Tomas Ledin,, jag som egentligen inte gillar Ledin tyckte ändå att det var bra!
Sen avslutade vi hela helgen med att gå på Stora Teatern och se akrobatisk föreställning.

Allt för nästan inga pengar alls, eftersom vi skaffat något som heter Abundo.
Man letar upp ett evenemang – en show, konsert, teaterföreställningen eller annat – som man vill gå på, och sen hämtar man ut biljetter på ett visst datum och klockslag.
Man kan boka sig för flera evenemang, men bara för det antal biljetter som man har abonnemang för, i vårt fall två. Det kostar inget att hämta ut biljetterna, men man betalar en medlemsavgift varje månad till Abundo, och så kan man såklart inte räkna med att få höjdarplatser på evenemangen. (Även om vi nu råkade få väldigt bra platser på alla dessa som vi gick på nu.)