Älskade katt!


Ibland för livet oss på vägar vi inte trodde vi skulle behöva ta. Mikael och jag har bestämt oss för att flytta ihop, för vi är alltid hos varandra ändå. Det stora problemet är att Melina är allergisk mot katter, så jag kan inte ta med mig Pixel, så jag har försökt hitta ett nytt hem åt honom.

I flera veckor letade jag med ljus och lykta utan att lyckas. Jag fick välja mellan att låta honom bo i tillfälliga hem och kanske aldrig få ett riktigt hem igen, eller att gå till veterinären och låta honom slippa ett ständigt flyttande.

Lilla Pixel, min älskade, fina, busiga, roliga kisse. I fredags fick du somna i min famn, för att vakna på andra sidan Regnbågsbron. Jag saknar dig så! Din mjuka päls, ditt spinnande, din blöta nos när du väckte mig på morgonen, ditt jamande rop när du ville att vi skulle leka. Jag kommer aldrig att glömma dig! 

Instagram

Ni som känner mig vet ju att jag har ett Instagramkonto där jag lägger upp mer bilder än jag gör här på bloggen. Där lägger jag också upp saker som inte alltid hamnar här.
Det konto är låst, så om man vill följa mig där måste jag först godkänna det.

Nu har jag skaffat ett sk ”spegelkonto” på Instagram. Där kommer jag att lägga upp sådant som behöver ligga på ett öppet konto, tex bilder till Fototriss.
Det ”vanliga” kontot kommer fortfarande att vara låst så att bara de som följer mig kan se inlägg.

Om du vill följa mitt spegelkonto kan du göra det här.

Lillbönan

Vi hade Juliah på besök igår. Vi gick till Naturhistoriska museet och Slottskogen och såg både döda och levande djur, vi åt glass och så åkte vi spårvagn. Sånt där som små sessor tycker om.
Framförallt fick hon ju hänga med sin nya favorit Mikael! (Nepp, mormor är inte vatten värd när han är med…)