Buzzning: Storytel

Jag är en Buzzador (läs mer här om vad det innebär), och just nu har jag fått chansen att buzza Storytel, som erbjuder ljudböcker via mobilen.

Man skapar ett konto, väljer abbonemangsform (det finns tre olika sorters abbonemang som kostar olika mycket beroende på hur många böcker man vill ha per månad), laddar ner Storytels app till mobilen och sedan är det bara att välja böcker bland de sisådär 25oo titlar som finns i Storytels bibliotek.

Som Buzzador har jag fri lyssning i en månad, för att sedan kunna recensera tjänsten och då får jag även välja om jag vill fortsätta använda den, men då får jag snällt betala för mig. Dessutom får jag under buzzningstiden ge bort ljudböcker till vänner, bekanta och andra som vill testa, så om du är intresserad, så skriv din mejladress i en kommentar här på bloggen, så skickar jag en länk till dig. OBS att Storytel kan begränsa antalet fria böcker! Jag får ge en bok per person och mitt ”frisaldo” är just nu fem böcker.

Personligen har jag inte fastnat för ljudböcker. Än. Jag är en sådan som helst vill läsa böcker i min egen takt, och kunna höra egna röster i huvudet (!). Men vem vet, jag kanske blir ljudboksfanatiker efter detta?

Det här inlägget postades i Böcker och läsning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Buzzning: Storytel

 1. Emma skriver:

  Ljudböcker är bra vid rätt tillfälle, nu har du ju inte ett sådant jobb så att ljudböcker kanske är mest lämpat. Jag var ju också en sån där ljudboksmotståndare innan, men förra sommaren lyssnade jag mig igenom en gedigen samling böcker på jobbet. Helt perfekt! Jag skulle aldrig hinna läsa så många böcker på fritiden och dagarna gick ju betydligt snabbare.

  Nu behöver du inte engagera dig i att skicka någon fri lyssning till mig för jag har ändå inga hörlurar 😉

  • EmEff skriver:

   hihi men lurar är ju ett litet problem i sammanhanget. Ångrar du dig så säg till! Och som sagt, PÅ jobbet är det lite svårt att lyssna på böckerna, men på väg till och från jobbet kunde det ju funka, med tanke på att jag ändå pluggar in lurarna när jag sitter på tåget, för att slippa höra allt tjat och tjafs. Och så kan jag ju lyssna i Rom och på planet, så slipper jag släpa bok i bagaget! 😉

 2. Pingback: Buzzning Storytel- Passa på nu!

 3. Ewa skriver:

  Jag provar gärna 🙂 perfekt för lunchpromenaden på jobb! /Ewa

 4. Rebekka Birgirsdottir Satejeff skriver:

  Det var kul att prova, har aldrig gjort det förut. Passade just då bra då jag var på resande fot och kunde lyssna. Kändes lite konstigt att få något läst högt för en då jag verkligen gillar att läsa själv. Somnade ifrån den några gånger och det var väl det jobbiga. Tror inte att detta är något jag vill fortsätta med, möjligtvis nästa gång jag reser.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.